Tisztelt Betegeink!

 

A fertőtlenítési célú kórházfelújítási program keretében a Kék Golyó utcai főépület földszintjén, 2022.02.21-én megkezdjük a betegfelvételi tér és váróhelyiség felújítását.

betegfelvétel 4 ideiglenes állomással a porta mellett kerül kialakításra. A földszinten csak a mozgáskorlátozott mosdó üzemel majd, a férfi és női mellékhelyiségek, valamint a büfé a felújítás időtartama alatt nem használható. A többi emeleten a mellékhelységek természetesen zavartalanul üzemelnek. 

 

Kérjük, hogy lehetőség szerint az előjegyzet időpontokra pontosan érkezzenek, mert az épület földszintjén, a betegfelvételen, az átépítés alatt nem lesz elegendő várakozásra, leülésre alkalmas hely.

 

A forgalom irányítását a rendészeti és portaszolgálati munkatársak különös gondossággal segítik, bármilyen kérdés esetén forduljanak hozzájuk bizalommal.

 

Szíves együttműködésüket és türelmüket köszönjük, és örömünkre szolgál, hogy hamarosan egy megújult, a mai igényeknek még inkább megfelelő betegfelvételi központ fogadhatja Önöket.

 

2022.02.18                                                                  Prof. Dr. Polgár Csaba