Kúraszerű ellátó részleg

Területi elhelyezkedés

A Gyógyszerterápiás Ambulancia kúraszerű ellátó részleg az Intézet 8/a épületének I. emeletén helyezkedik el, 12 kezelőhelységgel és 72 kezelőszékkel.

Tevékenység

A Gyógyszerterápiás Ambulancia kúraszerű ellátó részleg daganat gátló gyógyszerterápiás, szupportív és palliatív kezeléseket folytat. A részleg az összes daganatos betegség gyógyszeres kezelését végzi, amit az Intézetben a klinikai osztályokon, vagy szakambulanciákon dolgozó szakorvosok a szakma szabályai szerint rendelnek el és ambuláns kezelésre a beteget, ide irányítják. A részleg egy centralizált kúraszerű, infúziós kezelések beadására szakosodott egység, itt diagnosztikus beavatkozások, terápiás döntések nem születnek. 2019 március 4-től részlegünkben kezeljük a fej-nyaki daganatos betegeket is, osztályos háttérrel.

A Gyógyszerterápiás Ambulancia kúraszerű ellátó részleg részt vesz az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélye alapján az Intézetben folytatott ambulanter végezhető klinikai-farmakológiai vizsgálatokban, a vizsgálatvezető engedélye és felügyelete alatt az Sz 52 Szabályzat alapján.

Munkatársak:

Dr. Géczi Lajos központvezető főorvos, klinikai igazgatóhelyettes
Nagy Attila vezető asszisztens 2011. július 01-től -2014. október 27-ig
Halmi Ildikó vezető asszisztens 2014. október 27-től
Lukács Andrea vezető asszisztens helyettes
Radovicsné Bakos Borbála asszisztens
Csuka Rolandné asszisztens
Czirmer Eleónóra asszisztens
Durzákné Walter Éva asszisztens
Gáspár Éva asszisztens
Kiss Zsuzsanna asszisztens
Kulcsár Ildikó asszisztens
Kovács Enikő asszisztens
Purás Attila segéd
Miklós Katalin adminisztrátor
Kollárné Németh Krisztina adminisztrátor

+36 (1) 224 8600
Megszakítás