Kúraszerű ellátó részleg

Területi elhelyezkedés

A Gyógyszerterápiás Ambulancia kúraszerű ellátó részleg az Intézet 8/a épületének I. emeletén helyezkedik el, 12 kezelőhelységgel és 72 kezelőszékkel.

Tevékenység

A Gyógyszerterápiás Ambulancia kúraszerű ellátó részleg daganat gátló gyógyszerterápiás, szupportív és palliatív kezeléseket folytat. A részleg az összes daganatos betegség gyógyszeres kezelését végzi, amit az Intézetben a klinikai osztályokon, vagy szakambulanciákon dolgozó szakorvosok a szakma szabályai szerint rendelnek el és ambuláns kezelésre a beteget, ide irányítják. A részleg egy centralizált kúraszerű, infúziós kezelések beadására szakosodott egység, itt diagnosztikus beavatkozások, terápiás döntések nem születnek. 2019 március 4-től részlegünkben kezeljük a fej-nyaki daganatos betegeket is, osztályos háttérrel.

A Gyógyszerterápiás Ambulancia kúraszerű ellátó részleg részt vesz az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélye alapján az Intézetben folytatott ambulanter végezhető klinikai-farmakológiai vizsgálatokban, a vizsgálatvezető engedélye és felügyelete alatt az Sz 52 Szabályzat alapján.

Munkatársak:

Dr. Géczi Lajos központvezető főorvos, klinikai igazgatóhelyettes

Nagy Attila vezető asszisztens 2011. július 01-től -2014. október 27-ig
Halmi Ildikó vezető asszisztens 2014. október 27-től
Radovicsné Bakos Borbála  vezető asszisztens helyettes
Antal Józsefné asszisztens
Csuka Rolandné asszisztens
Czirmer Eleónóra asszisztens
Ferencz Marina Ágnes asszisztens
Gáspár Éva asszisztens
Hlatky- Birkás Diána asszisztens

Kiss Zsuzsanna asszisztens
Kovács Enikő asszisztens
Mátraházi András asszisztens

Purás Attila segéd
Bognár Marianna  adminisztrátor

Miklós Katalin adminisztrátor