Tüdőtranszplantációs Bizottság tájékoztató

Címlap >> Content >> Tüdőtranszplantációs Bizottság tájékoztató

Tisztelt Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több betegbemutatási kérelem érkezik a Tüdő Transzplantációs Bizottsághoz. Annak érdekében, hogy az egyes betegek anyagát hatékonyan át tudjuk tekinteni, az egy ülésen maximálisan bemutatott betegek számát hat főben maximáltuk. A LuTx rendszer (https://www.lutx.hu/) Naptár menüjében tudják nyomon követni az adott ülésre előjegyzett betegek számát.
Kérjük, hogy a Tüdőtranszplantációs Bizottsági Ülésen bemutatni kívánt betegek anyagát legkésőbb az ülést megelőző hét péntekig legyenek szívesek hiánytalanul feltölteni! Ennek elmaradása esetén csak a következő bizottsági ülés alkalmával lehetséges a beteg bemutatása.
Minden beteget szeretnénk a várólistára helyezés előtt a tüdőtranszplantációs aneszteziológiai ambulancián megvizsgálni. Ezen alkalommal a beteg aneszteziológussal, mellkassebésszel, pszichológussal, gyógytornásszal és dietetikussal is konzultál.
Az aneszteziológiai ambulancia szerdai napokon kerül megtartásra, amire a tüdőtranszplantációs koordinátorok jegyzik elő a betegeket. A LuTx rendszer Naptár menüjében tudják nyomon követni az adott alkalomra előjegyzett betegek számát.
Kérjük, hogy az aneszteziológiai ambulanciára már csaknem teljesen kivizsgált betegek érkezzenek, nincs lehetőségünk a transzplantáció előtti kivizsgálás átvállalására! Természetesen, az eddigieknek megfelelően az egyedi kéréseket a továbbiakban is rugalmasan fogjuk kezelni.

Köszönettel,
Tüdő Transzplantációs Bizottság

Országos Onkológiai Intézet - Minden jog fenntartva